Hvad er Bridging Programmet?

Bridging er en invitation til at løfte dig ud af den indre kamp mellem dit ydre selv og dit Indre Selv. Vi har alle udviklet mønstre og vaner for at klare forskellige omstændigheder og situationer der i dag hindrer os i at tage Indre Lederskab.

Kryds Broen til dit hjerte, bliv dit sande Selv – det er vejen til en helt anden fremtid. Bliv Iagttager af dit eget liv. Den allerførste af de 7 dynamiske øvelser introducerer dig til, hvorledes du kommer fra din indre Kerne. Energetiske øvelser, magtord og visualiseringer skaber dynamiske meditationer, der forbinder hoved med hjerte og gør dig i stand til at manifestere de ændringer, som du ønsker i livet.

Bridging er også interessant for terapeuter, psykologer, psykoterapeuter, homøopater, sygeplejersker, læger etc., idet programmet fremmer udvikling og udvidelse af bevidsthed.

Programmet omfatter menneskets energetiske matrix, de 7 grundenergier, de 7 Store Stråler, spirituelle love, videnskaben om energilegemet, chakrasystemet og det kollektive tankefelt etc.

I løbet af disse 7 uger vil du opleve den kraft der gør alting nyt. En kraft der transformerer nuværende hindringer til springbræt til et højere bevidsthedsniveau. Du vil erkende din kapacitet – ikke blot til at transformere dit eget liv, men også til at yde et større bevidst bidrag til verden.

Så jeg inviterer dig til at tage denne rejse med mig. Træd op på Broen og se hvordan du vil ændre dit liv. I løbet af disse 7 uger vil du opleve hver dag spændende og givende, fordi du vil leve den som et mere bevidst menneske.

Hvad kan du forvente ved at deltage i Bridging Programmet?

  • At komme ind i Nuet.
  • At blive en skarp Iagttager af dit eget liv.
  • At opleve en indre sikkerhed.
  • At tage Indre Lederskab.
  • At opdage og bruge dine ukendte talenter og ressourcer.
  • At begynde at se bag tingene.
  • At blive glad og inspirerende for dine omgivelser.

Velkommen til Bridging Programmet – dit Autentiske Selv.