Cornelia Ries

Om morgenen laver jeg øvelsen for at få en god vital begyndelse på dagen og om aftenen anvender jeg denne øvelse for at slippe dagens indtryk og falde til ro

Cornelia RiesBruchsal, Tyskland
Christie Andersson

TK har hjulpet mig med mine forhold i mit liv. Jeg er mere i kontakt med min intuition og har opnået en større opmærksomhed på min forbindelse med højere kræfter. Jeg er meget taknemlig for at have fået TK-afbalanceringer.

Christie AnderssonHawai, USA
Silvia Guersenzvaig

TK har givet mig mulighed for at vække min sjælsbevidsthed. Jeg har haft stor gavn af alt og hver eneste øvelse jeg har prøvet gennem denne 7-delte træning. Stor tak til Grethe og Rolf for at dele deres arbejde med mig!!!

Silvia GuersenzvaigBig Sur, Californien
Susanne Herzer

Kære Grethe , for et par uger siden begyndte jeg at lave øvelsen Vitalitet regelmæssigt. Jeg er så glad for at føle hvor aktiv jeg er blevet og har langt mere energi end tidligere.

Susanne HerzerSchwegenheim, Tyskland
Ilona Dreissigacker

Vitalitet – Pranaøvelse:
Denne øvelse er min daglige måde at fylde mig med energi, idet jeg forankrer mig i jorden og samtidig optager sollyset fra himlen under det dybe åndedræt og musklernes anspændelse og afslappelse. Øvelsen gør mig opmærksom og giver mig energi.

Genesasfæren:
Dette er min yndlingsøvelse, for mig er det Hjerte-Yoga. Med bevægelserne aktiverer jeg min rygsøjle og muskulatur med kredsende bevægelser i alle dimensioner. De grundlæggende magtord – Jeg er Vilje, Jeg er Kærlighed og Jeg er intelligent – som jeg anvender samtidig og visualiseringen af de tilhørende symboler, løfter min bevidsthed. Genesasfæren er for mig en spirituel programmering.

Ilona DreissigackerHainfeld, Tyskland
Christina Bacsa-Brack

Genesasfæren:
Den giver mig en fornemmelse af sikkerhed, beskytter og sikrer mig alligevel et frirum. Den forbinder således modsætninger og giver mig på samme tid sikkerhed og frihed.

Christina Bacsa-BrackPfäffikon, Schweiz